اعطای جایزه توانمند سازی در نیمه دوم خرداد 1404
محسن مولایینسب مدیر مسئولیت اجتماعی و جایزه توانمندسازی بنیاد علوی جایزه توانمند سازی در ۶ محور عدالت آموزشی، ارتقای سلامت، ارتقای معیشت، زیرساخت های عمرانی – آبادانی و پیشرفت، نوآوری و طرح های دانش بنیان و مسئولیت اجتماعی جایزه توانمندسازی اعطا می شود.
به گزارش ارتباط امروز وی تاریخچه ایجاد این جایزه را یکسال اخیر و تاریخ اعطای جایزه را نیمه دوم سال ۱۴۰۴ ذکر کرد و گفت: این جایزه قرار است که به افراد حقیقی و حقوقی اعطا شود که در برنامه های محرومیت زدایی و توانمندسازی مردم مناطق محروم در برنامه های بنیاد علوی به ما کمک می کنند.
مولایی نسب اهداف تاسیس و اعطای جایزه توانمند سازی را ایجاد مرجعیت بنیاد مستضعفان به عنوان سازمان جریانساز و نقش آفرین در فعالیتهای عدالتاجتماعی، اقتصادی و آموزشی، مبارزه با فقر، محرومیتزدایی و توانمندسازی محرومین و همچنین انگیزهبخشی، هم افزایی و ایجاد رقابت سازنده بین فعالان دولتی، خصوصی و مردمی برای محرومیتزدایی در حوزههای مختلف و ایجاد زمینه هماندیشی و تبادل تجربیات پیرامون الگوهای توانمندسازی محرومین ذکر کرد.
به گفته وی فرایند اعطای این جایزه از مرحله ثبت نام تا اختتامیه به صورت سیستمی است و سامانه بنیاد علوی به نشانی alavi-bonyad.com از روز شنبه بیستم بهمن ماه ۱۴۰۳ امکان ثبت نام دست اندرکاران و توانمندسازان را فراهم می کند که در این مرحله به شیوه خود اظهاری ثبت نام انجام می شود. سپس مراحل کارشناسی و بررسی تا مرحله داوری طی می شود.
مراحل احراز هویت و راستی آزمایی از طریق دولت الکترونیک است و ترکیب داوران جایزه ۲ عضو هیئت علمی دانشگاه در حوزه کارآفرینی و متخصصین در محورهای ششگانه مذکور خواهد بود.
مولایی نسب گفت: در این جایزه نکته اساسی این است که فرآیند شناسایی باید فرایندی فراگیر باشد و با توجه به اینکه در فعالیت سمن ها و گروه های جهادی بخش قابل توجهی از افراد را نسل زد تشکیل می دهند، ارتباط عمده ما هم با همین گروه است و عمده تمرکز روی نسل زد است.
انتهای پیام/