اجتماعی

ایران در جایگاه نخست اعضای داوطلب جوان جهان/ تشکیل ۱۴۱۵ هسته کارآفرینی در کشور



حجت الاسلام والمسلمین سید هاشم حسین المدنی امروز یک شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۲ در مانور استانی اسکان اضطراری تیم‌های دادرس پیشرفته دختران استان گلستان که به مناسبت هفتاد و ششمین سالروز تأسیس سازمان جوانان برگزار شد، اظهار کرد: امسال در جهش بسیار بالایی شاهد جذب یک میلیون و ۱۰۰ هزار عضو جدید بودیم که در مجموع بیش از یک میلیون ۶۹۰ هزار از آنها اعضای جوان هستند و این تعداد اعضای داوطلب در جمعیت‌های هلال احمر و صلیب سرخ سایر کشورها بی‌نظیر است.

وی با بیان اینکه در رده سنی جمعیت هلال احمر برای سازمان جوانان بین ۴ تا ۳۵ سال تعیین شده که یک رده بین‌المللی است، ادامه داد: داوطلبانی داریم که بالای ۳۵ سال بوده و در حوزه جوانان نبوده و تعداد آنها بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر هستند.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر کشور با اشاره به اینکه در درگاه ورودی جمعیت هلال احمر وظیفه جذب، سازماندهی و به کارگیری اعضا را داریم، بیان کرد: این اعضا در تیم‌های سحر، دادرس و تیم‌های یاس و در قالب گروه‌های پیشگامان پیشرفت و عدالت، سازماندهی شدند.

وی با تأکید بر اینکه خوشبختانه ۴۵۰ تیم سحر در کشور داریم که به عنوان سفیران حمایت اجتماعی و روانی در حوادث و اتفاقات کمک‌های روانشناسی اولیه را انجام داده و با ایجاد فضاهای دوستدار کودک سعی در حمایت از کودکان و نوجوانان بسیاری دارند، خاطرنشان کرد: اینگونه کودکان و نوجوانان تحت تأثیر حوادث و اتفاقاتی از قبیل از دست دادن عزیزان خود قرار دارد تا بتوانند آنها را از آسیب‌های اجتماعی مصون نگه دارند.

حجت الاسلام المدنی در ادامه از فعالیت تیم‌های حوزه رسانه سخن گفت و اضافه کرد: این تیم‌ها سعی در جلوگیری از بروز شایعات در جریان اتفاقات و حوادث دارند که اینها همان اعضای گروه‌های سحر هستند.

وی تیم دادرس را به معنای تیم داوطلب آماده در روزهای سخت دانست و ادامه داد: آنها با آموزش برپایی کمپ‌های اسکان اضطراری و رعایت بحث تغذیه و بهداشت در کمپ‌های اسکان و همین طور آموزش‌های حمل مصدوم، پناه‌گیری ایمن، خروج ایمن، اطفای حریق سعی در آماده‌سازی دانش‌آموزان و دانشجویان در روزهای سخت دارند.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر کشور مسائل احیای قلبی ریوی و ارزیابی وضعیت مصدومین را مهم برشمرد و تصریح کرد: این آموزش‌ها جهت خودمراقبتی و کمک به دیگران در حوادث و اتفاقات غیر مترقبه، می‌تواند بسیار مفید فایده باشد.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: در حوزه آسیب‌های اجتماعی تیم‌های سحر را داریم که در زمان غیر از بحران، فعالیت‌هایی جهت پیشگیری از خودکشی، اعتیاد و غیره را انجام می‌دهند و همین طور گروه‌های یاس تا به حال هزار و ۴۱۵ هسته کارآفرینی تشکیل داده‌اند که ما امسال موفق شدیم آموزش‌های لازم برای این تعداد را در چهار دوره برگزار کنیم.

انتهای پیام



منبع ایسنا