اجتماعی

خواستار همکاری فائو برای احیای جنگل‌های زاگرس هستیم



به گزارش ایسنا علی سلاجقه در حاشیه دومین روز اجلاس مقابله با توفان‌های ماسه و گرد و غبار با عبدالحکیم الوائر – دستیار مدیر کل فائو-  دیدار و گفت‌ و گو کردند.

معاون رئیس جمهوری در این دیدار اظهارکرد: حفظ محیط زیست، حفظ حیات است و ما امنیت غذایی و امنیت حیات را جدای از یکدیگر نمی‌دانیم.

وی افزود: با توجه به تغییر اقلیم، شرایط برای تهیه غذا دشوارتر شده است و امیدواریم غذای سالم در اختیار همه قرار بگیرد و تعداد بیشتری از جمعیت بشر زیر خط فقر نروند. از فائو انتظار داریم تا با تدبیر مناسب از طریق کشاورزی، صنعت و … کمک کند تا غذای مورد نیاز مردم جهان تامین شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه گفت: با توجه به شرایط نامطلوب جنگل‌های زاگرس به دلیل کمبود آب و آفاتی که به این جنگل هجوم آورده‌اند، از فائو انتظار داریم که در این رابطه به ما کمک کند چراکه تغییر اقلیم در جنگل‌های زاگرس به‌شدت مشکل‌ساز شده و پوشش گیاهی این منطقه در حال دگریسی است.

سلاجقه همچنین از فائو خواست تا با برای کاهش استفاده از سموم و کودها و حمایت بیشتر از ائتلاف گرد و غبار تلاش کند.

در ادامه دیدار، الوائر ضمن تشکر از جمهوری اسلامی ایران بابت برگزاری این اجلاس بسیار مهم گفت: زمان بسیار خوبی برای جمع‌آوری همه کشورها بود و از شما بابت اینکه اهمیت زیادی به مسئله گرد و غبار می‌دهید، متشکرم. از نظر من این نشست فرصت بسیار خوبی برای اتحاد همه کشورها بود و انتظار دارم که از این به بعد بازدیدهای بیشتری را از کشور شما داشته باشم.

وی تأکید کرد: ایران فرهنگ غنی و تجربه‌های خوبی در خصوص کشاورزی، صنعت و … دارد که می‌تواند کشورهای جهان را از آن بهره‌مند کند. امیدواریم که این همکاری‌ها در ایران و سایر کشورها شکل بگیرد.

ستیار مدیر کل فائو  با اشاره به درخواست‌های سلاجقه برای کمک به ائتلاف گرد و غبار و کاهش استفاده از سموم و کودها در تولید غذا گفت: فائو تمام تلاش خود را در جهت تحقق این دو خواسته شما می‌کند و به شما قول می‌دهم که در دو سال آینده فائو بهتری را خواهید دید.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست وی همچنین بر اهمیت اجرای استراتژی و برنامه اقدام ائتلاف برای بسیج منابع، اراده سیاسی و تقویت همکاری‌های جهانی تاکید کرد و همکاری‌های بین‌المللی را لازمه کاهش منشا و تأثیر توفان‌های گرد و غبار بر مردم، جوامع و اقتصاد آن‌ها دانست.

انتهای پیام



منبع ایسنا